Zoeken in deze blog

donderdag 15 april 2010

Kasteel in frankrijk

Château de Chémeray, stammend uit de 15e en de 19e eeuw, is gelegen in de Franse regio Centre en ligt op een heuvel met een vrij uitzicht op de rivier de Creuse.


Dit sfeervolle kasteel biedt volop mogelijkheden voor een fijne gezinsvakantie. Het ligt in een groene omgeving middenin een park van 10 ha, helemaal omsloten en beschut. Het terrein met het privé-zwembad is volledig omheind en is dus een veilige plek voor kinderen. Het zwembad bestaat uit twee verschillende gedeelten, waarvan één deel (12 x 5 meter) met een maximale diepte van 2m40 met duikplank en een kindergedeelte (3 x 2 meter) met een maximale diepte van 0,50 m. Er is ook een speelterrein voor de kinderen (met tafeltennis, een schommel, glijbaan, enz.).

Château de Chémeray staat in het natuurpark la Brenne, een ongerept gebied dat bekend staat als Duizend-meren-land waar water, aarde en hemel in elkaar overlopen. Hier kunt u heerlijke wandelingen maken. Het is ook een goed uitgangspunt voor allerlei culturele uitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan de kastelen aan de Loire (Amboise, Azay-le-Rideau, Loches, Chenonceaux, Valençay, Villandry) of Poitiers met het pretpark Futuroscope op één uur rijden.
De gemeenschappelijke tennisbaan bevindt zich op ca. 5-10min. lopen van het huis.

Max. 27 personen.

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten