Zoeken in deze blog

dinsdag 6 april 2010

Luxe vakantiewoning op loopafstand van zandstrand


Uniek vakantieverblijf in Frankrijk! De Villa Sanary werd ontworpen door het architectenbureau Sauzet-Gouzy volgens principes van "Natuurlijke Architectuur" en verenigt optimaal genieten van de omgeving met een ideale indeling van de ruimtes.

Zo is de interieurindeling helemaal in balans met de buitenwereld. Muren zijn opgeofferd ten bate van grote glaspuien richting tuin, zodat u de hele dag kunt genieten van het prachtige uitzicht over zee. Ronde uitsnijdingen in het dak geven licht en natuur toegang tot het hart van het huis.
De leefruimtes in deze bijzondere woningen waaieren vanuit het midden uit: er zijn 4 slaapkamers met uitzicht op zee (3 op de begane grond, één op de eerste verdieping met beschut "St Tropez" terras (uit het gebouw uitgespaard terras), woonkamer en keuken, waar een twintig meter brede glaspui richting terras zorgt voor een magnifiek uitzicht over de baai en de haven van Bandol.
De doorgangen in het huis zijn zo gebouwd dat het voelt alsof u telkens in verschillende ruimtes terechtkomt, met ronde muren, afgeplatte hoeken, schuine plafonds en gevarieerde materialen.
Door de kwaliteit van de bouwmaterialen (bakstenen van natuurklei, zichtbare stalen dakconstructie, beukenhouten deuren en kasten) en de design-inrichting, combineert het interieur comfort met een stijlvolle sfeer.

Met een zandstrand binnen loopafstand, een tuin van 2 300 m2 en een privé-zwembad, kunt u in de Villa Sanary de vakantie van uw leven doorbrengen!

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten