Zoeken in deze blog

dinsdag 6 april 2010

Vakantiehuis Sierra Nevada met zwembad


Sfeervolle villa (160m2) met privé zwembad gelegen in de uitlopers van de Sierra Nevada, tussen Velez-Málaga en Arenas.

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en ligt op slechts 12 autominuten van de zee (ca. 10km). Er is een ruim terras, rondom het niervormige zwembad waar u kunt zonnen op de aanwezige ligbedden en genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving.

In Velez-Málaga (6 km.) vindt u supermarkten, restaurants, een apotheek en alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie. In Torre del Mar is een prachtig zandstrand en boulevard. De provinciehoofdstad en havenstad Málaga ligt op 35km, met een mooi oud centrum en o.a. een middeleeuws kasteel. Het mondaine Marbella bereikt u binnen 1 uur en ook de badplaats Nerja, met het brede zandstrand Burriana Beach en prachtige baai, is dichtbij. Het witte bergdorp Frigiliana is een bezoek waard, het is uitgeroepen tot mooiste bergdorp van Andalusië!

Wandelaars kunnen hun hart ophalen in de regio, er zijn talloze wandelpaden door heuvels en langs riviertjes. Het grote meer 'La Viñuela' biedt volop watersportmogelijkheden en is idyllisch gelegen. De bekende steden Granada, met het wereldberoemde Alhambra, en Córdoba zijn zeer geschikt voor een dagtocht (respectievelijk 2 en 3 uur rijden). Vlakbij Granada kunt u in de bergen van de Sierra Nevada het gehele winter seizoen door skiën, dus ook een afwisselende vakantie met zon en sneeuw is mogelijk!

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten