Zoeken in deze blog

vrijdag 24 mei 2013

vakantiehuis Costa Brava, Spanje


Prachtig luxe vakantiehuis  met zwembad gelegen op een landgoed op op het platteland van de Costa Brava. Het sfeervol ingerichte vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en heeft een grote open haard in de woonkamer. Het beschikt over vijf slaapkamers, waarvan vier slaapkamers met een eigen badkamer. Vanuit de ruime vertrekken heb je een prachtig uitzicht over de bergen.Het vakantiehuis  gerenoveerd waarbij het karakter van het huis bewaard is gebleven.

In de badplaatsen Rosas, Ampuriabrava, Sant Pere Pescador en L'Escala vind je mooie zandstranden welke liggen op een afstand van 27 km. tot 37 km. van het dorp Navata. Ook Barcelona en de kloosters van Montserrat zijn goed bereikbaar. Ook het middeleeuwse Girona is een bezoek waard. Voor de liefhebbers van Dali is het museum in Figueras (op 14 km) aan te bevelen.

Het landhuis ligt op een landgoed van 40 ha. met velden en bossen langs de Fluvià rivier. Het landgoed beschikt over 2,5 km. privéwegen waar je ongestoord kunt wandelen. Op 250m. van het landgoed ligt het dorpje Canelles. Levensmiddelen zijn te verkrijgen op een afstand van 4 km.


Meer informatie op: www.belvilla.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten