Zoeken in deze blog

vrijdag 16 april 2010

Luxe kasteel Bourgogne

Dit kasteel is gelegen net buiten de Morvan: een uitgestrekt natuurgebied en vlak bij de beste wijnboeren van de Côte-d'Or. Het kasteel is gesitueerd op een landgoed van 4Ha, vanaf de berg uitkijkend over een schitterende vallei.


Op het landgoed is een zwembad (open vanaf juli 2004)tennisbaan, een midget golf baan en een vijver. Het landgoed heeft een behoorlijk hoogteverschil, leuk voor korte wandelingen en als speelruimte voor de kinderen. De schitterende tuin is aangelegd in landschapstijl.

In de nabije omgeving is veel te doen. Wandel-en fietsroutes (een aantal beginnend vanaf het landgoed), golfen, klimmen, kanoën, paardrijden, quadrijden, vissen, zwemmen en paintball behoren tot de mogelijkheden.


Culturele uitstapjes en wijntrips naar diverse caves. Er zijn veel tentoonstellingen en kastelen te bezoeken en ook de steden in de buurt zijn absoluut de moeite waard (Beaune, Autun, Nolay, Chalon, Dijon, Chateau Chinon).

Het kasteel is bijzonder geschikt voor families met kinderen, er is veel speelgoed en er zijn kinderstoelen en bedjes aanwezig.

Max. 32 personen.

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten