Zoeken in deze blog

dinsdag 13 april 2010

Luxe vakantiehuis Comomeer



Authentieke, luxe en sfeervolle villa (ca. 320m2) met privé zwembad, op slechts 400m van het Comomeer. Een prachtige plek voor uw luxe vakantie.

Smaakvol ingerichte en volledig gerestaureerde vakantie villa. Op veel plaatsen is het oorspronkelijke natuursteen terug te zien. De vroegere opslagplaats voor graan is nu omgetoverd tot een zeer ruime woonkeuken (ca. 40m2!) en is perfect om gezellige avonden met vrienden en familie door te brengen. De villa beschikt over alle luxe comfort en zelfs over vloerverwarming (per verdieping regelbaar). De diverse etages en bijvoorbeeld de gallerijslaapkamer zijn via (wentel)trappen te bereiken.


De vakantie villa ligt op 300m hoogte, hemelsbreed op slechts 400m van het Comomeer, wat zorgt voor een schitterend uitzicht vanaf de terrassen en het zwembad. De villa ligt op de scheiding tussen het Comomeer en het kleinere Mezzola meer. Aan de overkant van het meer ligt een Natuurpark waar men tevens wandelingen kan maken. Ook is de vakantie villa goed gelegen om tijdens uw vakantie de rest van het Comomeer te ontdekken met vele mooie dorpjes en villa's rondom het meer. U kunt ook bijvoorbeeld de modestad Milaan bezoeken (ca.1 1/2 uur rijden) of naar het mooie ski-gebied Valchiavenna ( 44km, 1 uur rijden).

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning nabij het Comomeer vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten