Zoeken in deze blog

dinsdag 6 april 2010

Luxe vakantiehuis omgeving Rome

Exclusieve privé-villa op het platteland, in de buurt van het Braccianomeer, op slechts 50km van het centrum van "ROME".

De villa (eigendom van een beroemde actrice) is uitgerust met vele voorzieningen en biedt de gasten een vakantie die in het teken staat van ontspanning en comfort. De kamers zijn voorzien van TV met decoder, dvd, telefoon en koelbar. De villa beschikt bovendien over een grote privé-tuin met zwembad, sauna, jacuzzi, ruime veranda en mogelijkheid om buiten te eten. Bovendien: privé-parking, barbecue en nog veel meer.

Deze streek is ook ideaal om te wandelen, te fietsen of paard te rijden, ook tot aan het meer van Bracciano (dat zich op ongeveer 2km afstand bevindt). Er kunnen excursies te paard worden georganiseerd. Op ca. 2km is ook het centrum van het gezellige stadje Bracciano gelegen, waar men alle nodige voorzieningen aantreft (restaurants, winkels, enz.). Op 1km bevindt zich een restaurant dat cateringdiensten aanbiedt op verzoek.

In de omgeving: het meer van Bracciano (zeil- en windsurflessen), van Martignano, van Vico en Bolsena meer. Stranden: Santa Severa en Santa Marinella. "ROME" is gemakkelijk bereikbaar vanuit Bracciano, zowel met de auto als met de trein. Op ca. 100m van de villa loopt een secundaire spoorlijn die naar "ROME" leidt.

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten