Zoeken in deze blog

donderdag 15 april 2010

Vakantie villa met zwembad Algarve

Casa Libra is een schitterende, vrijstaande villa (300m2) met privé zwembad en jacuzzi.

De vakantievilla is gelegen op een terrein van 6000m2 net buiten Santa Bárbara de Nexe.
Faro Airport is op ca. 15min., net als prachtige stranden en golfbanen. Het terras met loungebank, zwembad en jacuzzi liggen op het zuiden en bieden een werkelijk magnifiek uitzicht op Faro en de zee. De villa is volledig privé en beschut gelegen, aan een lange oprijlaan. Er is een binnenplaats (250m2) met een barbecue en een vijver, die grenst aan het gastenverblijf.
De Algarve is een toeristische regio, voor de echte zon en zee vakantie. Geliefd om haar mooie stranden en lekkere klimaat. Vanwege de centrale ligging is het de moeite waard zowel ten oosten als ten westen van Faro de kust te bezoeken. De mooie kust westelijk van Faro is toeristisch het meest ontwikkeld en is niet ver van Casa Libra vandaan. Hier wisselen rotspartijen, zandstranden en prachtige baaitjes elkaar af. Bekende badplaatsen hier zijn o.a. Albufeira en Praia da Rocha.

Ten oosten van Faro ziet de kust er anders uit, met lange stranden, duinen en rivierdelta's. Hier ligt ook het beschermd natuurgebied Parque natural da Ria Formoso. In het heuvelachtige achterland, met amandel-, pijn-, eucalyptus-, sinaasappel- en olijfbomen kunt u verder ook verschillende excursies maken, naar schilderachtige dorpen of kleurrijke markten. Overal langs de kust kunt u watersporten beoefenen. Kortom: een zeer ideaal gelegen villa met alle luxe en comfort en het gehele jaar door een aangenaam klimaat

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten