Zoeken in deze blog

donderdag 15 april 2010

Villa met zwembad op golfresort

Deze sfeervolle, vrijstaande villa met privézwembad ligt op het golfresort Boavista in de Algarve.

Deze sfeervolle, vrijstaande villa met privézwembad ligt op het golfresort Boavista in de Algarve. Dit comfortabele vakantiehuis (256m2) biedt alle comfort voor een ontspannen vakantie. Zo beschik je over een goed onderhouden, grote, omheinde privétuin (5,8 hectare) met uitzicht op de 18de hole van de Boa Vista golfbaan. Er zijn diverse terrassen aanwezig waaronder een dakterras. Zonliefhebbers kunnen op ligbedden van de zon en het verlichte zwembad genieten.
Het vakantiehuis ligt op circa 900m van de kust en verschillende zandstranden met rotspartijen. De historische stad Lagos met restaurants, winkels, bars en een prachtige boulevard is dichtbij. Op slechts 5 tot 20 autominuten bereik je de stranden van Praia D’Ana, Praia da Luz, Espice, Burgau en Salema met hun diverse watersportmogelijkheden en vissersboten. Natuurlijk kunnen golfliefhebbers op de 18-holes golfbaan van Boa Vista Golf resort (tegen betaling) hun hart ophalen. Het resort beschikt over een golf academy, een clubhuis met winkel en restaurant en een wellnesscentrum met ondermeer een binnenzwembad, jacuzzi, sauna en tennisbaan.


Kortom, dit vakantiehuis is een zeer geschikte locatie voor een ontspannen vakantie met cultuur, sport en strand binnen handbereik.

Meer informatie over deze luxe vakantiewoning vindt u op de website van Belvilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten