Zoeken in deze blog

vrijdag 24 mei 2013

Luxe vakantiehuis in Ibiza


Het betrouwbare belvilla verhuurd dit luxe vakantiehuis in Ibiza.




Dit is een mooie, ruime en luxe vakantiehuis met een grote, afgesloten patio. De inrichting is zeer comfortabel en modern en  Het vakantiehuis heeft een (voor Ibiza uitzonderlijk) schuin dak met een balkenplafond.  Hier vindt u privacy en rust. Can Theli is namelijk heel rustig gelegen op een heuvel met een panoramisch uitzicht over de zee en de vallei.  In de patio bevindt zich een groot zwembad met rondom een mooi zonneterras. Tevens bevindt zich daar een ruim gastenverblijf. Er is een grote overdekte buitenkeuken met een barbecue en een grote eettafel. Het gehele huis is beveiligd. Het vakantiehuis ligt op ca. 2 km vanaf het mooie zandstrand van Cala Vadella en ca. 9 km van het dorpje San José. In de directe omgeving vindt u diverse mooie stranden.

Het vakantiehuis heeft prima parkeergelegenheid. Via de entree komt u in de grote woonkamer met een comfortabel bankstel en een eettafel. De grote schuifpui geeft toegang tot een ruim terras met een schitterend uitzicht. De hele villa is voorzien van een mooie, lichte, marmeren vloer. De moderne keuken is compleet ingericht met een keramische kookplaat, oven, magnetron, grote koelkast en een afwasmachine. Er staat een kleine eettafel. In de bijkeuken staan de wasmachine en de wasdroger. De mooie, ruime hoofdslaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed, veel openslaande ramen en voldoende kastruimte. De prachtige badkamer heeft een mooi groot bad, douche met hydromassage, vaste wastafel en toilet. Er is een apart gastentoilet.

Iets verderop in de patio staat het gastenverblijf. Daar bevinden zich twee slaapkamers, ieder met een tweepersoonsbed en veel kastruimte. Zij delen een badkamer. Er is een moderne, compleet ingerichte keuken met een eettafel. Zowel de villa als het gastenhuis zijn voorzien van airco. U heeft tevens beschikking over internet (WiFi), Nederlandstalige satelliet-TV, een Dvd-speler en een stereo-installatie.


Meer informatie: www.belvilla.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten