Zoeken in deze blog

vrijdag 24 mei 2013

Vakantiehuis? Luze Kasteel voor 16 personen!







Wilt u groots en indrukkwekkend? Kies dan dit Spaanse kasteel als vakantiehuis!
 
Dit vakantiehuis ligt boven op zijn eigen heuvel en wordt omringd door 350 hectare met wilde olijfbomen en kurkeiken. Op 2,5 km vind je het witte dorp Vejer de la Frontera, een van de meest pittoreske stadjes van Andalusië en op slechts tien autominuten de lange zandstranden van de Costa de la Luz.

Dit imposante en prachtig ingerichte luxe vakantiehuis dateert uit de 19e eeuw. De fijne natuurstenen toren was oorspronkelijk een belangrijke wachttoren om de stad te verdedigen en laat je de geschiedenis van Spanje ervaren. In de loop der jaren is de functie veranderd, zijn extra vleugels toegevoegd en werd het huis gerenoveerd tot een stijlvolle accommodatie.

Met hoge gewelfde plafonds, houten balken en elegante bogen vormt het ruime luxe vakantiehuis het perfecte decor voor prachtige meubels en straalt het comfort en kwaliteit uit. De goed geproportioneerde slaapkamers zijn allemaal uitgerust met een eigen badkamer en airconditioning. De hoofdslaapkamer beschikt over een charmant hemelbed, smaakvol gestoffeerde meubels en een heerlijk overdekt balkon, omlijst door bogen en versierd met sierlijke tegels. Dit aantrekkelijke balkon kijkt uit op de omheinde tuin met zwembad en aangrenzend terras. In de tuin staan hoge palmbomen die schaduw bieden en verder is er een overdekt terras met comfortabele zitplaatsen.

NB: Zoals het hoort wordt er dagelijks schoongemaakt. De huishouding woont in een apart huis. Zij maken uiteraard geen gebruik van de tuin en het zwembad en respecteren de privacy.


Mee informatie op www.belvilla.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten